Je bekijkt nu Vakantiepark Schaijk – Vakantiehuisjes

Vakantiepark Schaijk – Vakantiehuisjes

Vakantiepark Schaijk is op een natuurlijke wijze ingepast in een uniek en verrassend natuur- en cultuurlandschap met aan de rand van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Op het park kunt u heerlijk tot rust komen, terwijl zowel Schaijk als de omliggende dorpen en steden u volop vertier bieden. Of u nu juist actief of heel relaxed vakantie wilt vieren, op deze unieke vakantieplek geniet u straks op alle mogelijke manieren van uw vrije tijd.

De geborgenheid van de lodges, het ruimtelijke van de patiowoningen en de vrijheid van de bergwoningen wisselen elkaar af. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen uniciteit. Kenmerkend is het authentieke outdoor gevoel, dat zowel in de woningen als op het park als geheel is doorgevoerd. Om de relatie tus¬sen binnen en buiten nog meer te versterken is er gekozen voor grote raampartijen en luxe terrassen. Bij de moderne architectuur horen hoogwaardige, onderhoudsarme materialen die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Kortom, de vakantiewoningen zijn modern en onderscheidend.

Naast de centrale receptie vormt ‘Familie Restaurant Charlie’ het belangrijkste onderdeel van de centrumvoorzieningen. Het onderscheidt zich door een geweldige combinatie van eten, ontspannen en spelen, met op de menukaart een uitgebreid aanbod aan ambachtelijke pizza’s, pasta’s en pannenkoeken. U kunt kiezen voor de rustige, sfeervolle ambiance van de oude, gerenoveerde boerderij of om lekker in het speelbos of op het terras uw hapjes en drankjes te nuttigen. Uw kinderen spelen ondertussen in het indoor-speelbos of hebben volop plezier met Koos Konijn in de Koos Kids Club. Tenslotte kunnen jong en oud terecht op de bowlingbaan. Daarnaast biedt het Spray-Park en het eerste droneparcours volop vertier aan voor alle generaties. Naast de reguliere fiets verhuur bieden wij ook e-choppers en de Me-Mover aan om het park en de omgeving te verkennen.

Hermanusweg 4
5374 RW Schaijk
0857-430006
www.vakantieparkschaijk.nl
info@vakantieparkschaijk.nl