Foto van het prachtige groepsverblijf Avontyr in de Reekse bossen naast Schaijk.

Waarom deze site? Toen wij trouwden hadden we gasten uit alle windstreken waaronder Utrecht, Amsterdam en San Francisco. Die gasten hadden alsnog 2x een dure taxi nodig naar hun Hotel in Oss. Zonde, dat had ook lopend gekund gewoon in ons eigen Schaijk. Daarom heb ik nu alles mogelijkheden bij elkaar gebracht op deze site. Voor jullie als medebewoners, en wellicht ook voor gasten die weten wat ze willen: Overnachten in het mooie Schaijk.

Deze site is in aanbouw (sinds mei 2021): De inhoud is verzameld via de diverse sites van de accommodaties – waar de locaties zelf verantwoordelijk zijn voor de getoonde inhoud – en wordt momenteel gedubbelcheckt met de eigenaren. Pagina’s die zijn geverifieerd door de accommodatie eigenaren, zijn voorzien van een groene balk met een soortelijke tekst.

Nog niet alles is geverifieerd. Die inhoud kan dus nog veranderen en is nog niet overal definitief. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de inhoud op deze website. Alle bekende contactgegevens van de locaties worden op de pagina’s gedeeld; voor vragen kun je het beste bij hen zelf starten. Doel van deze site is puur om alle opties die er in Schaijk zijn samen te brengen.

Heb je vragen, opmerkingen, klachten of aanvullingen op deze site zelf, neem dan contact op met ons. Zie je een foutje, een missende accommodatie of wil je delen van ‘jouw’ inhoud aangepast of verwijderd hebben neem dan contact op, dan passen we dat in principe binnen 4 tot 24 uur aan.

De VVV heeft natuurlijk ook een ruim overzicht, maar het is niet specifiek voor Schaijk en de AirBNB’s ontbreken. Wel een mooie site als je de omgeving wilt verkennen. Ga naar de VVV site

Gerelateerde website: Het mag bijna weer > MetJeTeamNaarDeHei.nl voor je teamdag hier in het Schaijkse; blijven overnachten is dan dus geen probleem.