Je bekijkt nu Herperduin – Vakantiepark

Herperduin – Vakantiepark

Dit vakantiepark ligt niet in Schaijk zelf, maar wel op loop/fiets afstand en daarom is deze meegenomen op deze website.

Vakantiepark Herperduin is uitgestrekt over een groot bosrijk gebied. Het park bestaat uit 2 parken met bungalows; Herperduin en De Bosrand, camping Herperduin met toeristische plaatsen en Safaritenten, groepsvilla Wevershof voor grotere groepen en zwembad de Kriekeput (op loopafstand van de receptie).

Op park Herperduin (autovrij) is de receptie gelegen met een winkel, fietsverhuur en onze wasserette. Tevens vindt u hier een grote speeltuin. Op park De Bosrand (500 meter van de receptie) is geen receptie. U mag de auto hier wel bij de bungalow parkeren. Tevens heeft De Bosrand een grote speelweide met speeltoestellen. Onze camping heeft toeristische plaatsen met of zonder elektra. Een huisdier is van harte welkom mits aangemeld bij de reservering. Op het kampeerterrein ligt een grote speeltuin. De Safaritenten staan ook op onze camping.

Zwembad de Kriekeput (april-oktober geopend) is op loopafstand van de receptie gelegen(andere zijde van de weg, dus oversteken). Het zwembad is gratis te bezoeken voor gasten van ons park die zich hebben ingeschreven en een polsbandje voor entree hebben ontvangen(en dragen).

Schaijkseweg 12
5373 KL Herpen
0486-411383
www.herperduin.nl
info@herperduin.nl