Je bekijkt nu De Buitenhorst – Groepsaccommodatie

De Buitenhorst – GroepsaccommodatieDe Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid in combinatie met sfeer en luxe maakt van De Buitenhorst een unieke belevenis. Heerlijk rustig gelegen tegen natuurgebied de Maashorst is dit het ideale vertrekpunt voor fietsers, wandelaars, en biedt het families en vriendengroepen gastvrije luxe in een huiselijke sfeer.

De Buitenhorst beschikt over 4 luxe groepsaccommodaties die gelegen zijn in het buitengebied van Schaijk. De Bonte Koe (26 personen), De Ontginning  (24 personen), De Bosrand (17 personen) en de De Ouwe Stal (10 personen).

Iedere accommodatie heeft de beschikking over een sfeervolle woonkamer met open haard, ruime keuken voorzien van alle gemakken en slaapkamers met eigen badkamer. Ook hebben ze allemaal een buitenterras. De accommodaties zijn variabel aan elkaar te koppelen zodat ook een grotere groep in De Buitenhorst terecht kan. De gasten hebben dan bijvoorbeeld de beschikking over 2 geschakelde accommodaties of zelfs de hele groepsaccommodatie. Ideaal dus voor grote groepen voor bijvoorbeeld een familieweekend of een vakantie.

Franse Baan 4
5374 RS Schaijk
0486 46 46 86
www.debuitenhorst.nl
info@debuitenhorst.nl

De inhoud van deze pagina is geverifieerd door de eigenaar van de accommodatie!